Ikke “kun” et rengøringsfirma

Vores værdier

Med henvisning til vort forretningsgrundlag vil vi levere professionelle kvalitetsløsninger med fokus på rengøring og tilhørende serviceydelser. Vi arbejder til stadighed med at kunne tilbyde integrerede serviceydelser – totalservice – således at vore kunder kan tilbydes en samlet pakke, hvor vi løser netop de servicefunktioner, De som kunde måtte have behov for. Det være sig rengøring alene, eller kombinationer af nedennævnte serviceydelser.

Deres virksomhed kan således koncentrere sig om virksomhedens kerneydelser og ofte hente såvel faglig som økonomisk gevinst ved at overlade de nødvendige praktiske servicefunktioner til os. Ofte kan der opnås en betragtelig synergieffekt ved i dagligdagen at integrere de forskellige serviceydelser – en ikke uvæsentlig sidegevinst er at vore medarbejdere reelt oplever en større personlig tilknytning til deres daglige arbejdsplads.

SRS er ikke “kun” et rengøringsfirma, men har udviklet sig for at tilpasse sig efterspørgslen på efterhånden mange serviceydelser som sammen kan lette Kundens dagligdag.

 

Hovedydelser

Skandinavisk Rengørings Selsskab ApSUdover personer og referencer bygger tillid også på systemer, metoder og evnen til at levere alle nødvendige services. Og det du i virkeligheden ønsker, er at skifte rengøringsfirma for sidste gang. Vi ser os selv som en samarbejdspartner. Det vi bringer ind i samarbejdet er vores mangeårige erfaring, vores dygtige og ansvarlige medarbejdere samt lysten til at gøre det godt. Så ved vi nemlig, at samarbejdet bliver langvarigt, hvilket jo er til alles fordel.

Gratis opstartsrengøring

Når vi for første gang skal rengøre et nyt sted, foretager vi altid en ekstra grundig rengøring, hvor vi kommer
helt i bund i alle hjørner og kroge. Herefter ved både du og vi, at det er os, der har ansvaret for den fremtidige kvalitet. Inden opstart udarbejdes en kvalitetsrapport, som sikrer, at rengøringsstandarden forbliver høj. Denne opstartsrengøring er gratis for alle vores nye kunder. Kontakt os allerede i dag og lad os tage hånd om Jeres rengøring.

maatterIndgangspartiet er det første indtryk kunder og gæster får af virksomheden. Derfor tilbyder Skandinavisk Rengørings Selskab ApS et unikt måttekoncept, hvor vi løbende renser og vedligeholder Jeres måtter. Snavs, skidt og vand slæbes dagligt
indenfor i bygninger under
skosålerne og efterlader grimme
mærker og pletter. Det kan være
risikabelt og bekosteligt, da
medarbejdere, kunder og gæster
kan glide på det snavsede og glatte
gulv. Ligeledes kan det betyde yderligere rengøring, da skidtet slæbes med længere ind i bygningen. Derfor tilbyder vi en behovstilpasset abonnement- saftale, så I slipper for at døje med beskidte og farlige gulve. Måtterne ombyttes og køres på eget vaskeri. Alle aftaler er uden opsigelsesperiode og ændringsvarsel.

Information om måtterne

Vores måtter er af typen High twisted garner. 700 g./Pr m2. Bagsiden er af gummi med gripper, hvilket sikrer dig et fast og sikkert underlag. Logomåtter kan bestilles efter egne ønsker til farver og logo.

vindueMere lys, mere effektive medarbejdere

Rene vinduer giver solen de bedste betingelser for at skabe glæde og et godt arbejdsmiljø. Med Skandinavisk Rengørings Selskab ApS vinduespolering har din virksomhed altid de bedste arbejdsvilkår for jeres medarbejdere. Om din opgave er lille eller stor udfører Skandinavisk Rengørings Selskab ApS altid opgaven med ethøjt serviceniveau og et
smil på læben. Vi er altid
imødekommende og veloplagte til at yde en service I absolut særklasse. Skandinavisk Rengørings Selskab ApS udfører vin- duespudsning på de tidspunkter, hvor det passer din virksomhed bedst – uden ekstra afregning. For os er det nemlig vigtigt, at vi ikke er til gene for jeres daglige arbejdsrutiner- og opgaver. Vi rengører alle slags vinduer enten i form af et abonne- ment med faste intervaller, eller når behovet opstår.

foto 3[2]Hos Skandinavisk Rengørings Selskab ApS tilbyder vi også opskuring af gulve. Hvis du har et gulv, der trænger til en kærlig hånd, så kan du trygt tage kontakt til os.

En opskuring kan typisk få gulvene til at se ud som nye. Derfor kan du med fordel få dem rengjort i stedet for at bestille nogle helt nye gulve.

 

 

 

Serviceydelser

 • Daglig Rengøring
 • Vinduespolering
 • Måtteservice
 • Slutrengøring efter byggerier
 • Special- og industrirengøring
 • Skadeservice
 • Opskuring af gulve
 • Polish behandling
 • Tæpperensning
 • Trappevask
 • Ejendomsservice
 • Viceværtsservice
 • Snerydning
 • Praktisk Hjælp