Kundeudtalelser

Hvad siger vores tidligere/nuværende kunder om vores arbejde? Tjek vores kundeudtalelser herunder og find ud af det.
Thomas, Leder af Kantatehuset i Herlev
“Vi har haft Skandinavisk Rengørings Selskab som samarbejdspartner i 2 år nu. Firmaet leverer et professionelt rengøringsarbejde og er meget fleksible når vi har ændringer i vores rengøringsønsker. Man kan tydeligt mærke, at de tager vores samarbejde seriøst. De få gange vi har haft reklamationer, har firmaet reageret omgående. Vi har derfor valgt at udvide vores samarbejde, så Skandinavisk Rengørings Selvskab også er blevet vores faste vinduespudser og leverandør af måtter”.

Anne Busk Ebbesen, Børnehaven Adelaide
“Vi har samarbejdet med Skandinavisk Rengørings Selskab i 5 år. Det har fungeret godt. Forbedringer, ekstra indsats og nye opgaver bliver altid modtaget konstruktivt og positivt. Vi har rengøring, måtteservice og vinduespudsning som faste opgaver. Jeg kan klart anbefale firmaet”.

Jacob Mezin Jessen, Overordnet leder for Trygge Institutioner // Børnehuset Giraffen & Børnehuset Svanen
“I Trygge Institutioner Aps benytter vi Skandinavisk Rengørings Selskab ApS i begge vores daginstitutioner. Samarbejdet har stået på i pt. 2 år og vi har haft – og har fortsat et rigtig godt samarbejde med SRS. En ting vi nyder godt af er naturligvis den grundige rengøring, men også den fleksibilitet som SRS byder ind med. Ofte må vi flytte rengøringstidspunktet grundet aften/weekend arrangementer og det er min oplevelse at SRS er enormt fleksible og sikre at der bliver gjort rent på de tidspunkter som passer os bedst. Det er virkelig rart! Når vi har haft kommentarer ris/ros til rengøringen, er der effektivt, professionelt og hurtigt taget hånd om dette fra SRS´side. Vi håber på et fortsat langt og godt samarbejde med SRS”.

Lone Broch Jensen, Leder af Børnehuset Kilden
“Kvaliteten af rengøringen er i top og kommunikationen med firmaet er let og ærlig, så det er altid nemt at påtale evt. mangler. Thomas er nem at samarbejde med, og rengøringspersonalet er meget fleksibel i fht. arbejdstider – og opgaver. I ferier beder vi ofte om at få gjort hovedrent, så det klarer de også”.

Henryk, Børnelægeklinikken
“På børnelægeklinikken har vi et meget fint samarbejde med SRS Aps. De er lydhøre ift. vores ønsker og er meget fleksible. Der er altid pænt, rent og ryddeligt, når de har været der. Det har især betydning hos os, fordi vi har så mange børn, som leger og roder i venteværelset. SRS kan varmt anbefales”.

Morten Pihl Hedelund, Leder af institution Troldehøjen 0 til 6 år
“I forbindelse med at Frie børnehaver indgik samarbejdsaftale med SRS, valgte vi at skifte til dem. Især samarbejdet og fleksibiliteten sætter vi stor pris på. Det føles også som om de er en del af Troldehøjen”.